Vår

Publicerad:

Senaste tiden har jag tourat i Sverige lite. Det har varit roligt! Formen har inte riktigt infunnit sig, men det har inte heller varit den allra viktigaste perioden så det är lite okej även om jag tycker att det är trist…

Jag har besökt Sälen på Ski Funtastic.

Mycket folk, tyvärr inte sol som det alltid brukar vara.. Bra skidåkning. Faktiskt har det varit väldigt bra förutsättningar hela våren, så det är toppen!!

Autografskrivning.

Anna har levererat nu under våren!:)

Efter Sälen åkte vi till Björnriket för träning och några obligatoriska GS tävlingar och efter det åkte vi till Hemsedal och och Ål. Norge. Det gick lite varierande, och jag gjorde för mycket missar som egentligen hela året.. Jag vet i alla fall vad jag bör jobba på tills nästa år! Haha, ett annat misstag som hände var att vår bensin tog slut, mitt ute i vildmarken.. Mucha blev rädd för björnar när jag sa att dom hade vaknat… Jag kanske råkade skrämma honom lite, han är ju sloven och har inte koll på det. Han var dock HELT övertygad om att bensinen skulle räcka och att det inte var något för mig att vara nervös över. När jag sa att det inte kom några mackar sa han att hans kompis kunde åka 10 mil mer än vad bilen sa när den stog på 0km, för oss gick det kanske 2mil. Som tur var kunde Calle, tränare, komma och rädda oss, så det löste sig! Lite spännande blev det ett tag i alla fall..


Norge är vackert!! Jag gillar verkligen Norge förutom trafiken och priser, det är mindre roligt!

Nu ser jag fram emot ett läger i Stendalen! Jag ska njuta av vårskidåkning så mycket jag bara kan!

/Sara