Läger på sommartid!

Publicerad:

Jag har nyligen kommit hem från Stockholm! Där har jag varit på två läger, ett med SOK (Sveriges olympiska kommitté) och ett med SFF. Jag har också varit och besökt mormor och lite vänner 🙂

SOK lägret var enormt proffsigt gjort. Det var ett läger inför OS, med inspirationstal, information och en mängd olika förberedelser, bland annat team building. Det var väldigt roligt!! Vi tävlade i lag som var sammansatta av olika idrotter och med olika erfarenheter. Vi hade en stafett med tema mästarnas mästare. Utöver det fick använda våra estetiska kunskaper bland annat. Vi målade tavlor och gjorde film. Vi kom tvåa, bara ett halvt poäng från seger, nära…

Jag var på föreläsning av Carolina Klüft. Det var häftigt, hon har varit en av mina största förebilder under min uppväxt!

 

Med laget hade vi tester, några nya rekord men också några tester som definitivt kan förbättras. Det kan ju vara så efter säsongen ibland.. Konditionen var bra i alla fall. Vi hade en sponsorkväll med ICA också. Det var väldigt roligt och vi fick laga mat med deras kockar!! Det var riktigt spännande och jag fick lära mig en massa nytt.

 

Här är lite av resulatet. Jag var så upptagen med att laga mat så jag hade inte så mycket tid att ta bilder…

 

Sara