Äntligen SOMMAR!!:)

Publicerad:

Glad midsommar!

Jag har som vanligt firat midsommar ute på mitt sommarställe och det har varit lika mysigt som vanligt!:)

Dans runt stången…

tårtor…

mormor i sin fina folkdräkt…

lekar..

Mamma och jag. Det var både en mysig dag och rolig kväll.

Jag har också hunnit med ett fysläger uppe i Umeå. Det var första gången någonsin där, men jag kommer gärna tillbaka. Vi hade en toppentid. Vi var på IKSU till största delen av tiden, som tur var var inte vädret jättefint, så det gjorde inte så mycket att vi var inne en hel del. För ovanlighetens skull fyllde vi våra dagar med massa olika pass, Aqua Bälte, Step Muskel, Core, Grit, Body Combat. Det var jätteroligt, jag gillar att variera mig mycket. Min favorit var nog nästan Combaten då man verkligen får ta ut alla känslor i kroppen på ett härligt sätt, men ändå med puls…

Anna och jag tourade upp tillsammans!

Anna och Ylva förberedde sig för Grit, ett styrkekonditionspass. På morgonen hade vi överkropp och gritens största del var… armhävningar. Men det var svettigt och härligt.

I övrigt bjöd Umeåborna på många roliga aktiviteter och Marias PH:s hemlagade bröd var bland det bästa jag ätit.

Jag höll på att glömma friidrottstävlingen. Jag kan vara glad att jag inte är friidrottare, men det var ändå roligt.

Jag har varit på Bosön också. Jag och Jessi LV var och körde gymnastik. Det var roligt och Jessi var en en grym tränare, hon har hållt på med gymnastik förut och briljerade med flickflack osv.

//Sara