Vinterdax igen!

Publicerad:

Nu börjar sommaren närma sig sitt slut! Det har var varit underbart härligt med sol, bad, träning, annat i tankarna än skidåkning, god mat, träffa familj och vänner men nu är jag verkligen ENORMT sugen på att dra igång med säsongen igen. Jag bara längtar efter att få carva och vinkla och utmana krafter och teknik. Och åka fort. Och bara känna vinden mot ansiktet. Åhh, jag längtar! 🙂 Så det är roligt att jag känner så!

Jag har varit bosatt ute i vår sommarstuga till största delen i sommar. Det har varit härligt. Träningen har flutit på!:) Jag har tränat en hel del på Bosön, men en av årets nya finesser har varit att ha gym ute här, vilket är nice! Jag har även varit en vecka i Spanien, heelt underbart! Bra träning och mycket sol!:)

Lite bilder…

Bosön-Camp, Idioten. Det blev lite suddigt.

Picknick i Sthlm…

Träning på Hotel Radisson Blu, ett härligt gym!:)

Jag och en vän hemma i Sandviken!

Bad och häng ute i skärgården!


Stina och farfar har varit på besök också!:)

Allsång på skansen med Anna och Mattias!

På måndag bär det av mot Norge och Juvass, men tills dess ska jag njuta av lite sommar!

/Sara