Resa

Publicerad:

Ja, det kunde ha börjat bättre kan man ju säga. Bättre att ta lite oflyt nu i alla fall än senare på säsongen… Vi åkte i alla fall iväg till Juvass för att åka skidor, men redan påväg dit såg det lite mörkt ut. Tyvärr regnade det väldigt mycket och på morgonen när jag stod redo och super sugen på att dra till backen så självklart får vi reda på att det är inställt. Alltid väldigt tråkigt att börja säsongen med första dagen inställt, men om det hade varit så väl att det bara blåste eller så. Tyvärr så regnade det så mycket att hela backen hade smält sönder med backar och ingen snö i liftspåret så dom tvingades att stänga Juvass. Tyvärr var det bara att sätta sig i bilen och åka hela 10h bil hem igen… Roligare kan man ju ha än att sitta i en bil. 3 skiddagar blev vips utbytta mot 2 dagar i bil och en dag på Bosön. Nu är vi i alla fall på plats i Stelvio och Italien för ett nytt försök. Det blir första gången jag är i Italien på en glaciär. Det känns i alla fall roligt, även om jag verkligen såg fram emot Juvass, då jag verkligen tycker att det är enormt bra träning där. Jag hoppas verkligen att det blir skidåkning imorgon här. Det andra jag har haft oflyt med är att jag nu påvägen ner blev av med min telefon på flygplatsen, trodde jag. Så jag spärrade den, i stor panik! Sen igår kväll kom Nisse in till oss, jag hade visst råkat lägga den i en av våra bussar i bakluckan när jag packade… Så nu har jag spärrad telefon! Lite klantigt, men det var faktiskt inte helt omöjligt att någon skulle ville stjäla en telefon på en flygplats! I övrigt går livet bra i all fall och jag är såå sugen på skidåkning igen så jag tror att jag spricker snart! Det var det jag hade att säga nu.

Det där var min syn ett litet tag…

 

Sara