Stelvio

Publicerad:

Hej!

På plats i Stelvio!! Weey, vilket ställe! Det känns verkligen jätteroligt att vara här. Vi bor på ett grymt hotell med jättegod mat, fint spa, fin trädgård, fina, stora fräscha rum! Det är härligt! Det bästa av allt, NU har jag äntligen fått åka skidor igen!! Det är så enormt roligt!

Första dagen regnade det, var dimmigt, mjukt och inte direkt helt optimalt, men trots det så längtade jag tillbaka upp på en gång enormt mycket!!! Vi måste gå upp tidigt på morgnarna och första dagen så låg jag och sov lite på eftermiddagen. När jag vaknade till liv igen av en ihärdig väckarklocka var jag 100% säker på att jag hade försovit mig och att det var morgon och att jag skulle upp till backen, det hann gå bra lång tid innan jag fattade, haha.

De andra dagarna har mestadels levererat sol, bra underlag, fina förhållanden. Värme har vi haft gott om också, på eftermiddagarna efter fysen har vi hunnit med att sola lite och granne med oss ligger en utomhuspool. Det är mycket härligt. Det har varit varmt också, nästan 30 grader. Så vi har en kombinerad sol och vintersemster nästan. Jag njuter:)

Idag har vi vilodag. Det blir en liten utflykt någonstans tror jag. Vi ska till Stelviobyn och äta lunch. Vi bor nere i Prato allo Stelvio, långt nere i värmen. Långa bilresor varje morgon, men annars är det underbart!

Det är fint här i Stelvio!

//Sara