Saas Fee!

Publicerad:

Hej!

Nu har jag varit på läger igen! 😀 Det har varit väldigt roligt. Det spåddes regn och jag kände att det skulle kunna bli lite hur som, men som Saas Fee har levererat! Det har inte regnat i backen en sekund, utan den nederbörd som kom var snö som dessutom kom när vi var nere på eftermiddagarna och fysade och gjorde annat. Så vi fick nästan 6 soliga dagar:) Det var lite mjukt de tre första dagarna, men ändå bra. Det avslutades dock med tre fantastiskt bra dagar med sol och stenhårt före! Det är vackert i Saas Fee. Det är alltså en liten alpby som ligger i södra Schweiz. Det som skiljer byn från många andra är att man inte får åka bil utan endast elbil. Det kan bli lite omständigt med all vår packning, men annars samtidigt väldigt mysigt!:) Det finns en hel del söta fik, en stor bra träningsanläggning med konstgräsplan, volleyboll, tennis, golf, en liten löpbana, många vandringsleder osv. Det är mysigt!

Det har varit tidiga morgnar, klockan på 05.20 och dagar fulla med aktiviteter har gjort att jag känner mig lite trött nu…

Det går inte annat än att njuta när det ser ut så här…:)

Ovan molnen!

Anna och Emelie, första dagen bana i SL! Min mentala tränare Henrik är i bakgrunden också, det var toppen att få träna lite sånt också, även i backen!

Den här bilden tycker verkligen jag om!:) Tack Kajsa för många fina bilder också!

 

Åkningen har varit lite varierande, men på uppåtgång!:) Jag har fått lite nya känslor, så jag hoppas dom sitter kvar till nästa gång! Vi får se…

 

Nu ser jag fram emot att komma hem till Sandviken och ladda lite energi. Förra gången besökte jag Barrsätra Hembageri bakom kulisserna, mmmm.


Deras bröd är brutalt gott, jag rekommenderar deras surdegsbullar allra mest!!:)

Jag var också på en slags hälsomässa i Göransson Arena, det var lite roligt! Sandviken har mycket att bjuda på i närområdet och det var roligt att få se alla produkter!! Sen var jag även i Högbo, vilket jag i och för sig jämt är när jag är hemma. Men jag tycker om det området!

Vi får se vad jag hittar på nu, jag vet att jag ska på YinYoga på hälsocenter i alla fall. Jag tycker om deras pass, men det här blir nytt. Jag har en förutfattad av att det kan bli ett sånt där pass som jag går på en gång och aldrig igen, men det kan ju absolut överraska!!! Det är stretching i en timme. Det ska bli spännande. Om jag tycker om det tror jag att det är något för alla, för att stretcha har aldrig riktigt varit min grej… Vi får se. Jag återkommer om det. Nu blir det sömn, för jag är dödstött fastän klockan är nio och det är lördag…

///Sara