Zermatt-Lite oflytsperiod…

Publicerad:

Hej!

 

Zermatt är ett enormt fint ställe. Det är absolut en av finaste alpbyarna jag har varit i. Det är inte möjligt att annat än njuta när man är där. Vi hade dessutom bokat in oss på ett enormt härligt hotell, Berghof. Maten var helt fantastisk och jag har njutit väldigt! Bland annat har hjort, fisk, saffranspotatis, fondue och mycket annat underbart gott stått på menyn. Det har även bjudits på en fantastiskt god birchermüsli så vi har hunnit med några Schweiziska specialiteter. Vår utsikt har varit Matterhorn. På fysen stod det haik som träning en dag. Det blev en mysig tur för mig och Anna upp till en sjö för bad. Jag kände att jag var lite smått frusen så jag skippade badet för att undvika en dum förkylning, men vad tror ni har kommit som ett brev på posten? Självklart en sjukdom. Jag hatar att inte vara helt frisk. Det är bland det värsta jag vet faktiskt. Hälsa är så viktigt för att man ska vara lycklig och jag tror att sjuka hormoner drar ner lyckohormonerna. Haha, nördigt men det känns så! Något annat som drar ner mina glädjehormoner är när åkningen går sakta.

Och ja, det har inte varit någon jättebländande åkning direkt från mig hittills under det här lägret. Det har gått sakta och jag har inte direkt känt mig duktig. Det är inte lätt med fart dock och det har varit bra träning. Det är utvecklande och farten får komma när den kommer, det har i alla fall varit roligt att få åka lite snabbt och få känna att jag klarade av att åka i Zermatt där jag alltså ramlade lite förra året under farten.

Nu har vi bytt ställe. Zermatt mot Saas Fee. Idag är det vila, det är bra för min förkylning. Jag har dock en sån där dag när allt känns ganska så tråkigt. Jag vill inte göra något. ALLS. Det ända jag har känt för är typ att äta, men det är nog bra för min förkylning, jag har fått för mig det i alla fall. Nu ska jag ut och handla lite kiwisar och apelsiner också kanske. Jag försöker c-vitamin boosta så mycket jag bara kan. Nu ska jag bli frisk. Fast as crazy… hahah, en vilodag och understimulering och låg motivationsnivå kan göra mig knäpp ibland!

Hoppas på bra dagar här Saas Fee.

 

När jag var hemma sist hade jag födelsedag. Nu har jag blivit 21 år!!:) Sjukt vad tiden går fort ändå. Jag hade inte världens roligaste födelsedag direkt, mamma och pappa jobbade, inga vänner hemma och alla syskon är borta… Min bästa födelsedagspresent kom från min kusin som gav mig ett par skor att springa i när man springer terräng, det kan ju vara väldigt roligt att ha!:) Inte långt därefter var Barrsätra Hembageri

, http://www.hembageriet.com/www.hembageriet.com/Valkommen.html, som jag fick en enormt god tårta utav!!! Choklad, maränger och annan god fyllning blir en grym kombo!!


Jag hoppas att jag kommer in i en period med riktigt härligt flyt. Tålamod…

VI hörs,

///S