Pitztal-Super G

Publicerad:

Vad händer i mitt liv idag då. Joo, men jag har just varit i backen. Åkt SG. Jag tycker att super g är lite svårt. Jag har stora taiming problem och vet aldrig när jag ska börja svänga för att hitta rätt. Jag får lita på chansningar. Det syns också tyvärr. Jag hamnar ungefär fel hälften av gångerna. Det betyder många urkörningar och inte så många snabba tider. Men jag har en plan, träna mer! Problemet är bara att jag inte har riktigt all tid i världen.

 

Annars då. Hade väldigt ont i foten, trodde ett tag att jag hade glömt en baseboard (en del till pjäxan) vilket jag faktiskt inte hade utan bara har fått ngt litet fel på en sena eller något, jag hoppas att det går över snabbt.

 

Solen skiner som vanligt här nere i Österrike (peppar peppar ta i trä) vilket jag älskar. 😀

 

Livet är bra och jag längtar redan upp till backen imorgon. Den här fysen som vi ska ha idag, gym och ben, inomhus i strålande solsken!!! känns inte så lockande. Det kan ju bli bra ändå.

 

Nu ska jag kanske sova. Fast jag är inte så trött. Jag är bara på väldigt konstigt humör.

Ha det!:)
//S