Racedags…

Publicerad:

Hej!!
Det närmar sig nu tävlingsdags och det tycker jag känns väldigtroligt! Spännande! En försäsong kan verkligen gå fort ibland och den här har verkligen sprungit iväg, men jag känner mig väldigt sugen på att få tävla igen! Åkningen har som ni kanske läst varit både bra och dålig, men det är så en försäsong ofta kan se ut. Jag har ändrat på en hel i tekniken och det känns riktigt bra när det sitter! 🙂

Annars händer det inte så mycket här i Sölden. Idag har vi varit på någon slags audi träff. Vilat. Shoppat. Varit ute i solen, det var mer än 20° tror jag!  Nu ska vi ha möte och äta mat. Hotellet vi bor på är helt underbart, sjukt fint spa som jag älskar och mycket bra mat. Jag ser fram emot vad som står på dagens meny. Igår var det kängru, väldigt bra. Även glassbuffé till efterrätt varje dag!:)

Imorgon har vi hangåkning och efter det lite presskonferans och sist fysförberedelser.

Nu måste jag gå, men kommer fler uppdateringar.