USA

Publicerad:

Just nu är jag i USA!

USA är charmigt på många sätt. Men kanske mer häftigt än charmigt egentligen. Det är alltid roligt att vara här tycker jag. Många trevliga människor, det är coola hus, lyxigt där vi är 🙂 fina backar, ofta bra väder, goda efterrätter, stooora hotellrum med stoora sängar och väldigt billig shopping. Vi har varit i Vail och Copper och tränat. Två fina stora skidområden som ligger bredvid varandra. Förhållandena har varit fina. Lite mjukt underlag, men i allmänhet bra tycker jag!

Sedan 3 dagar tillbaka befinner jag mig i Beaver Creek, ännu en lyxig skidort här i USA. Det är flådiga hus överallt  verkligen. Vi bor på ett fint hotell, the charter. Jag har just kört kanske säsongens första DH åk, minns inte riktigt om jag kanske hade en dag DH i Zermatt, annars var det sist i Mars på SM. Jag var väldigt nervös första dagen, det kändes väldigt svårt på besiktningen. Ganska brant och lite utmanande och jag är egentligen feg, men jag kan vara modig när jag är trygg. Kände mig inte riktigt trygg nu. Jag tror att det kommer med lite mer åkning och lite bättre inställning. I vilket fall stod jag på start som typ en hare som bara väntade på att springa iväg och inte som en T-Rex som var redo att attackera. Jag tror att jag hade behövt vara en T-Rex för att lyckas bättre.  Jag stakade knappt ut starten och sladdade mig sakta och säkert ner sen. Det var väldigt dåligt och inte särskilt roligt. Så upplevde jag det. Andra dagens genomåk var roligare. Jag var kanske mer som en hund som åtminstonde vågade visa tänderna lite, men egentligen backade när det kom något läskigt. Jag låtsades i alla fall och försökte lite. Cred till mig för det då.. Tyvärr inte hela vägen så när det kom ett krön, som kallas för Chuckle, för att det är så roligt eller något,,, så råkade jag av någon konstig reflex backa. Det resulterade i bakvikt och väldigt nära vurpa… Jag lyckades i alla fall rädda det med en tvärnit, sen in emot mål utan fart. Andra dagen hade jag i alla fall väldigt roligt och nu blev jag supersugen på att prova igen.

Idag var vila på schemat efter 4 dagars åkning. Imorgon blir det GS träning och sen tävlingar till helgen!! Det ska bli spännande. Jag ska bara försöka åka min högsta kapacitet, sen får det gå som det går. Jag är där jag är nu och det går inte att göra något åt det just nu. Blir kul med race i alla fall!!

 

Ja, annars så har jag idag varit på ett rätt häftigt ställe. Fick ta i en tand utav en Tinusaries Rex, coolt. Och en gammal bevarad Hajtand från typ över 15 milj. år tillbaka. Jag har träffat Tiger Woods på gymmet och ja sen har det inte hänt så mycket mer spännande än att jag nu har shoppingförbud ett litet tag framöver.

 

Ja, hoppas allt är bra med er allihop. Nu ska jag spa igen kanske! Ha det så bra!!

Manor Vail Lodge, stället där vi bodde i Vail. Mycket fint!:)

Och här har vi Hotellet vi äter lunch och gymmar och spaar på i Beaver Creek. Ännu bättre!:)


Det där är backen vi kör i. Elena Curtoni från Italien på bilden som är tagen av Zoom Agency.

Jag har ingen adapter med mig och har pga inte haft batteri i mobilen de sensate dagarna, därav dåligt korttagande. Ska bli bättre.

//S

One response to “USA”

  1. Tack så mycket!! Det värmer verkligen med ord som dina. Jag kämpar på och ser fram emot nästa utmaning. Idag var jag tuffare så det finns ibland:) Tack!:)