Vintertour som känns som vårtour!:)

Publicerad:

Jag har äntligen kommit ner på vintertour nere i Europa. Det är mycket härligt! Jag har aldrig varit på en så här härlig tour väderleksmässigt den här tiden på året!! Det är helt sjukt faktiskt. Solen har skinit varje dag, utan uppehåll. Det har varit minus på morgnarna för att övergå till plusgrader på em. Några dagar i Italien på pre-campet innan helgens tävlingar så har vi suttit ute och ätit lunch, I UNDERSTÄLL!! Nice! Åkningen har börjat att kännas bättre så det är roligt. Jag började med att åka ett åk helt fel och spikrakt och det var det jag behövde för att få lite känsla hur det ska vara. Det blev inte helt så på racet, men vissa svängar var bra i alla fall. Jag har en tendens att åka väldigt runt. Behöver lite mer självförtroende och push.

 

Vårt hotell i St. Moritz hade en lapp bredvid sängen där det stod, sömn som du bara kan drömma om. Ja, visst! Mardrömmar i så fall. Det roliga är att dom skyltade med att sömnen skulle vara sååå underbar på massa olika vis och alla jag har pratat med har inte alls sovit bra. Kan bero på supervarma täcken som gjorde att det var omöjligt att inte svättas om man inte ville förfrysa huvudet typ… Maten har varit grymt bra i alla fall vilket också gjorde att vi fick sitta och vänta på den i typ två timmar… varje dag utan överdrift.

 

Jag har åkt skridskor också, på en sjö. Det var roligt, man kunde se botten på sjön till typ 10m djup. Just nu är jag påväg till Frankrike. Sitter i en bilkö, i Milano. För femtioelfte gången här, varje gång jag åker igenom Milano är det kö. Min service Muha sitter bedvid. Han är tyst, dricker redbull och kör. Jag tror han fortfarande är lite jetlaggad. Men också lycklig över Kajs framgångar! Jag med. Super roligt för Kajsa. Hon har verkligen kommit in i flowet nu, det var verkligen förtjänt. Hon har åkt bra på träning en längre period. Nu så låter hon bara skidorna gå och kör på tävling också och helt plötsligt är hon på pallen och överraskar många!! 😀 Det är väldigt roligt. Det är många i vårt lag som har åkt så bra nu senaste tiden, super roligt!! Jessica är på g med stort G nu också, jätteroligt!!! Nu är det dags för SL igen och jag tippar minst en svenska på pallen, dom är på hugget. Jaha, den här resan var inte särskilt spännande och jag är uttråkad fast ändå inte sugen att göra något. Konstigt.

I Italien, vi hade väldigt glassigt väder!:)

Jag skrev inlägget innan SL:en, men det tog ett tag för mig att posta. Väldigt roligt för Frida också, så det blev alltså en svenska på pallen även där!!!

Jag var och tittade på racet, det var roligt. Courchevel är verkligen fint!

Emelie har hjälpt mig att måla naglarna i gellack!:)

Så himla roligt för Kajsa!:)

Vi har fått punka på bussen också…

Jag sprang upp för backen en dag som fys och tog liften ner, rätt så skönt utsikt!:)

Träning med Italienskorna!:)

Ha det så bra!

/S