God jul och gott nytt år!!!

Publicerad:

Nu närmar året sig sitt slut. Det har varit en hel del toppar och lite dalar här och var som det alltid brukar vara. Allra mest nöjd är jag med VM som avgjordes i februari förra året med bästa placering en nionde plats där i kombination. Under hela VM veckan presterade jag bättre åkning än vad jag någonsin gjort förut, jag låg bland annat åtta på storslalomen efter första. Det var roligt. Den här säsongen har börjat helt okej, men inte något toppresultat ännu. På träning har åkningen fungerat bra i mångt och mycket, men jag blir lite passiv och vågar inte riktigt köra fullt ut på tävling.

 

Sommaren var fin och spenderades till allra största del i Stockholms skärgård, vilket var underbart! Hösten bjöd på både bra och dåliga dagar och livet på touren har varit fint. Annars då.

Vinterns njutbaraste: En resa till Italien med underbart T-shirts väder, bra tävlingar, god mat och roligt sällskap!

Vinterns toppresultat: 9:a på VM

Vinterns bott: Sjukdom och oflyt på ett efterlängtat JVM.

Vårens roligaste: Vårskidåkning i slush och träning med pappa som coach för ovanlighetens skull tror jag toppar det!

Sommarens topp 3:

Resa till Spanien med nästan hela min familj och lite släkt!

Mys i sommarstugan med midsommar

Spontanresa till Anna

 

Höstens bästa prestation: 18:e plats i Beaver Creek. Jag presterade på min dåvarande högsta prestation och trots att formen inte fanns där då är det mitt hittills bästa resultat i år. Det säger lite om resten av hösten, men jag har tålamod och kämpar på!

 

Årets bästa boende: I St. Anton! Helt underbart god mat. Kött, fisk och kyckling i allra högsta klass! Chokladfondue med hemmagjord glass och alla möjliga frukter att doppa var en utav alla goda efterrätter som det bjöds på! Utöver det enormt trevlig personal och ett fint spa!!! 4 stjärnor som trots det slår alla de (inte så många) 5 stjärniga hotell jag bodde på under gångna året.

Årets mest Udda ställe: Pamporovo- Bulgarien. Det var lite trasigt, tydligen får de bidrag om det inte är färdigbyggt vilket betydde att många satsade på att lämna saker halvfärdigt eller halvobyggt om man hellre vill det.

Årets sämsta väder: Sochi och Europa Cup finaler. Regnet ville gärna ÖÖÖSA ner och jag tror att de som åker OS i år får vara inställd på att det kan bli lite uppskjutna starter och kanske lite väder som ställer till det ibland.

Årets bästa publik: Utan tvekan Schladming och VM. Det var en enorm atmosfär med över 30 000 åskådare på några race!! Coolt.

 

Ha det så väldigt bra och jag önskar er ett gott nytt 2014.

(Jag vet att jag var lite seg att posta… )

/Sara

 

One response to “God jul och gott nytt år!!!”

  1. Men stort grattis till dig efter de fina åken idag, riktigt bra kämpat! Det var verkligen spännande att följa 🙂 Det ser ut att det bli som du skrev, ett riktigt gott nytt år!