Dumma otur… 🙁

Publicerad:

Ja är inte bitter.. Inte alls, absolut inte. Eller kanske lite eller himla mycket??? Nej, men jag är lite besviken just nu. Kommit hem från Åre igår. Det var tävlingar och jag kände mig i väldigt bra form innan! Jag var lite nervös, men det kan ibland också bara vara bra. Jag taggade som till lite extra tror jag. Första åket gick bra. Jag låg 20, hade kört upp mig lite placeringar. Kände mig lugn och trygg och taggad. Åkte på i andra. Blev lite små misstag vilket kanske var lite stressande med allt som allt full satsning och bra åkning. Sen INNERSKIDA, as irriterande. Jag ramlade och tappade såklart all fart, kom in i banan igen och lyckades med att ta två poäng ändå, men surt. Dagen efter vaknar jag typ sjuk, väldigt illamånade och kallsvättandes. Jag hade inga krafter och kunde typ inte äta. Som grädde på moset fick jag motvind och oflyt. Slutade med att jag inte spydde i mål, det var bra men också 8 hundradelar från att kvala. Tråkigt. Också några poäng och en plats från att kvala till WC finalerna.. Tråkigt. En dålig helg som hade kunnat bli så bra. Tråkigt men sant. Jag får ta med mig det som jag kan och kämpa vidare. What doesn´t kill you makes you stronger!! Full insats nästa gång!!

Det var helgen. Det positiva var att min fina vän ANNA Swenn Larsson tog sin första pallplats i världscupen, riktigt coolt. Jag är så glad för hennes skull. Det var så roligt!!! Jättevärd det också, jag vet att hon satsar allt vad hon kan och hon är så duktig och en så fin människa så jag är jätteglad för det!! 🙂 YEEY och grattis!! 🙂

 

Åre är vackert!