OS!! 🙂

Publicerad:

Ja, nu har livet fortsatt vidare och jag sitter här och skriver. Tur är väl det. Jag är lite sådär smått negativ just nu. Det har inte riktigt gått som tänkt allt i livet. Inte så dåligt heller, men just nu på slutet har det varit en hel del oflyt. Först först. OS.

OMG, vilken upplevelse det var! Det var häftigt att vara på ett ställe där alla går all in för sin sak, så många människor som är glada för att få vara där, ett så enormt stort projekt som är väldigt påkostat, allt så genomtänkt, så uppmärksammat osv. Det var spännande. Väl inne i OS byn var det kanske inte så mycket speciellt. Vi åt i en typ stor skolmatsal, skillnaden var att det fanns typ 50 rätter att välja på och inte en, två om det var lyx, som under skoltiden. Maten var lite smaklös kanske, men absolut helt okej enligt mig! 🙂 Det fanns en frisör, tandläkare, läkare, spelrum och även gym som man kunde gå till gratis om man ville. Jag hörde dock att frisören inte kunde engelska och ryska kan vara lite svårt kanske, men det hade säkert varit roligt! Jag hade väldigt fullt upp under tiden jag var där. Det var mycket träning, jag hade så himla roligt med all träning där. Det tar ju sååå lååång tid att åka fart också, det är längre besiktningar än i tekning, tidigare uppvärmningar, det är längre startintervaller, längre TV-break, längre startstopp när det blir, längre åk osv. Men sen går det ju himla fort ner och man måste vara skärpt till 110% procent och just där och då så att man reagerar som man önskar! Tävlingarna var blandade resultat och upplevelser. På störtloppet gjorde jag mitt bästa störtlopp någonsin tycker jag och var 2,?? sekunder efter. Inte så mycket och hängde absolut med de bästa i branterna, det var coolt! Riktigt bra. Bra erfarenhet också. I Super G:n så råkade det bli fel från start och jag fick kämpa betydligt mer än nödvändigt, men jag slutade på en 21 plats, vilket var mycket bättre än min ranking så ändå helt okej då. Jag känner att jag hade kunnat åka så mycket bättre, så det var lite surt. Samtidigt gjorde jag mitt bästa och jag får ta med mig det som gjorde att jag inte riktigt lyckades prestera så bra som jag vet att jag kan. I kombinationstävlingen ville jag för mycket. Det resulterade i en spänd Sara och efteråt var jag heller inte nöjd. Jag kom 13. Resultatet var okej, men jag kände att jag kunde så mycket mer så det var tråkigt. Okej, är bara att ta med sig erfarenhet och gå vidare från det också. Jag är jätteglad att jag fick köra OS och känner att det var mycket bra saker som kom utav det, det var roligt. Jag hade tänkt att skriva dagbok varje dag, men jag var så upptagen med allt vad jag gjorde, så det fanns ingen tid om jag skulle hinna med att sova så mkt som jag ville så det blev inte något av det. Här är lite från resan dit… :

 

Ja, så nu sitter jag på planet. Vi känner oss lite som nördar. Alla i laget. Kläderna är inte direkt min smak. Vi sticker ut bland mängden. Det kan ju tyckas positivt, eller inte beroende på vad man känner. Vi är gula och blå, grå klänning som inte direkt ger oss en bättre figur och en mössa som gör mig kritblek i ansiktet. That´s life. Planet vi åker på är nice. Jag fick typ bästa sätet, huuur mycket benutrymme som helst och ett ställe att ha fötterna. Det är många på planet. Lite häftigt när man ser alla möjliga olika idrottare som man ser upp till runt omkring sig. Många alpinister och längdåkare. Bland annat en del av norska, schweiziska laget.. Nortugh, Cologna, Svindal, Janserud osv. Maten var helt allright. All personal jättetrevlig, kan ju ibland vara så när man tycker att något är coolt. De kanske gör det. Vem vet. Ja, som ni märker har jag lite långtråkigt nu. Annars skulle idéen att börja skriva inte existera för mig. Men jag tänker att det är lika bra hitta på något roligt. Känslorna så inför OS. Jag känner mig förväntansfull, tror att det mesta kommer att vara coolt. Mycket runt omkring kommer inte vara som vanligt. Bara saken att det är män på touren gör att det blir en helt annan sak. Umgås med icke alpinister också, det händer inte ofta under säsongen. Skidåkningen kommer att vara som vanligt. Det är fortfarande samma sak jag ska göra. Det känns ändå väldigt spännande. Just nu känner jag mig lite smått less för att jag inte får åka storslalomen, men jag har inte gjort tillräckligt bra resultat så det är bara att acceptera och gå vidare. Men fett coolt att jag får åka ändå!!!! 😀 Ojoj, lycklig för det. Bäst att njuta. Ska vara fint väder till en början i alla fall. Det låter lovande. Me like sun!!8)

Jaha, nu är jag nördig också. Dags att ta och titta på en film kanske så att jag inte spårar allt för mycket. Ha det!! /S

 

Hahah, ja lite festligt att läsa det där nu då!!  Lite bilder.

 

Jag fick lära mig lite rysk tradition… 🙂

Vi var på hockey!

Vilket gick bra, för Sverige i alla fall! 🙂

Och slopestyle!

Invigningscermonin var häftig också, även om vi bara hann se väldigt lite och resten fick ses på tv sen! Vi hade nämligen tidig träning dagen efter.

//Sara