EC FINALER-Barcelona- SOL

Publicerad:

HEJ!

Har nyligen varit på Ec-finaler. Det var så bra som det kunde vara!! Helt underbart bra väder, fina förhållanden, bra snö, sol varje dag, varmt, och bra stämning. Jag fick visa att jag kunde åka bra och i partier satt åkningen där jag hoppades. Jag kom tvåa på GS:en vilket var roligt. Alltid skönt att få vara på pallen!! 🙂 På slalomen var flytet inte lika bra och det slutade med att jag gränslade tredje sista porten,,, trist. Det kommer nya chanser och jag får helt enkelt se fram emot dem istället.

Formen känns lite smått sliten, men jag kämpar på. Vi hann med en dag sightseeing i Barcelona innan vi flög hem från samma stad morgonen efter. Det var väldigt roligt.

Tränarna var också med och tävlade!:) Här är Andy, Anders Andersson, coach åt herr juniorerna.

SOL!

En mycket fin backe!!

Barcelona

Hade kunnat stanna längre…

 

/Sara