Glad påsk!

Publicerad:

Nu börjar säsongen verkligen närma sig sitt slut. Senaste tiden har jag befunnit mig en hel del uppe i Åre. Ett underbart ställe!! Jag har både tränat och åkt lite offpist på baksidan, fantastiskt roligt både och. Träningen har gått bra, vilket alltid är roligt! Efter det firades påsken för ovanlighetens skull inte på ett par skidor utan nämligen i vår sommarstuga med resten av familjen. Jag hinner nästan aldrig träffa mina syskon, dels för att de studerar och jag är så upptagen så det är jag väldigt lycklig över att jag hann med. Nu har första havsdoppen gjorts, morgondopp är något utav en favorit för mig.

Jag bodde hos min kära vän Edda!! Väldigt roligt! Vi hade det jättekul tycker jag!

Det var inte överdrivet mycket snö överallt i Åre! Väldigt roligt ändå!

På baksidan fanns det definitivt tillräckligt för att ha härlig åkning i alla fall!! 😀

Jag var med och tävlade på Jon Olssons Invitational, JOI. Ett riktigt coolt event, både att titta på och köra tycker jag.

Vi fick flyga helikopter från Sälen för att hinna. Lite turbulent och det var osäkert om vi skulle kunna köra på hela vägen, men det gick fint och vår pilot var grym!! Vi landade på Glag i Åre, besiktigade banan på väg ner och sen redo att köra. Jag var alldeles överlycklig, det var första gången jag flög. Eller i alla fall första gången jag flög som jag kunde njuta utav det (sjukhus heli räknas inte…) I helikoptrar mäter man hastigheten i knop. Vi flög i ca 120knop, vilket motsvarar ca 200km/h. Lite mer kanske. Häftig upplevelse. Och all cred till Jon som verkligen vet hur man fixar ett grymt häftigt event!

Nu är det dags för några dagar fysträning hemma och snart bär det av till Hemsedal för årets sista tävlingar. Efter det är det årets sista läger. Eller ja, jag menar självklart säsongens. Jag får som en annan syn på vad ett år är nästan. För mig känns det som att ett år börjar i typ juni mer…

Ha det så bra.

///Sara