Första snölägret!!

Publicerad:

WOWOW!!!

Alltid så undebart roligt att få komma tillbaka till backen när man inte har varit där på månader. Även denna gång!! 😀 Jag hade så underbart roligt! 🙂 Skidåkningen gick bra. Första lägret är alltid mycket friåkning, lite olika övningar för att komma igång och kanske någon dag bana. Men så himla roligt. Första banåket kändes toppen också, trots att det var ett tag sen. Jag är så förtjust i mina nya head skidor. Dom går sååå bra tycker jag! 🙂 Annars så hade vi härligt häng, någon dag badade vi, tränade fys och åt fantastisk god mat. Vi bodde på ett hotell i Prad am Stiflerjoch, gartner hotell tror jag. Maten är grym, en blandning av Italiens bästa med Österrikes bästa. Jag tycker verkligen att  Südtirolborna kan det där med mat.

Vi var i Stelvio i norra Italien då. Bara knappliftar och ganska flacka backar. Man hinner tänka mycket vilket kan vara bra i början på säsongen. Lite mindre socialt, men annars ett bra ställe att börja på. Kanske inte min favoritglaciär, men ändå bra!

Morgonstund kan ha guld i mun…. Fina tidiga morgnar! 🙂

Vår tränares restaurang. Väldigt bra mat och en nästan häftig utsikt!!

Vägen upp till backen som vi åkte varje dag, med bil ska tilläggas. Det är väldigt populärt att cykla upp för det här passet. Jag skulle vilja göra det någon gång när det passar!

Soliga dagar! Okej, inte varje men trots det ett bra läger med alla planerade dagar på snö, trots att några av dem var väldigt mjuka.

Jag har varit hemma en liten sväng nu innan det bär av igen!!! Nu-> Saas Fee 😀 Vilket ska bli jätteroligt! 🙂

Jag har hunnit med att besöka min kusin när hon jobbade också. Det var roligt att se. Hon jobbar på Vapiano som kock, roligt att se hur snabbt hon har utvecklats!! 🙂 Annars har jag hunnit med några besök till Bosön, något till tandläkare (lite ångest… ) och även träning runt om i Stockholm!

Även yoga med i Vasaparken med atmajyoti.se. Det var härligt och kommer att bli en del yoga där för mig framöver! 🙂

Sara 🙂