Svensk sommar!

Publicerad:

Åhh, nu har det blivit fint väder igen!! 🙂

Däremellan har jag renoverat. Inte riktigt min grej att måla, men som vi har kämpat! Mamma, pappa, Emma och jag. Jag och min älskade ( jag tror att jag ska tilläga, just nu älskade och inte under hela renoveringen älskade) syster har flyttat ihop till en liten etta i Stockholm. Det känns väldigt mysigt och som något nytt spännande här i livet såklart. Vi får se om jag kommer att trivas i en stad. Jag hoppas det och i och med att jag snart ska försöka starta ett företag så passar det bra att bo här! Jag har egentligen aldrig bott i en stad utan älskar verkligen natur, så det blir spännande att bo bland miljoner andra och se om det känns okej. Vi får se, men än så länge känns det mycket bra! 🙂

Emma satsade på att skydda håret, själv blev mitt vitt. Hehe, kan inte låta bli att vara en kladdmaja, ligger tydligen i min natur.

LÅÅåååånga dagar med målande och träning. Hann inte med något annat ett tag…

Mamma och pappa var så söta som hjälpte till så mycket. 🙂 Största tack till dem!!! 😀

Emma var lite mer för att posa, hihi… och don´t kill me för att jag skriver det. Fast jag ska inte säga att hon inte är lite klantig heller. Målarfärgen på Sigtunagatans gator är inte mitt fel i alla fall och heller inte att en telefon druknade i vit färg. Men det är i alla fall vitt och fint nu! 🙂

Sedan har jag hunnit med ett träningsläger i Umeå. Det var tuffa dagar med bra träning. Vi körde myrintervaller, max överkroppspass, ett spänstpass, ett brottartränings inspirerat pass, en maxlöpning och ett benpass med set av 8:or där man gjorde så många man kunde omkring 60-70% av max. Blev 12st 8or.. Tungt, men bra träning. Jag och Anna tourade upp tillsammans.

Benträningen.
Under brottarpasset…

Efter brottarpasset….

Benpasset!

Vi hann med bad, grillning hos Lisa och andra trevliga saker i Umeå också. En fin stad!:)

Såklart en hel del träning ute på Bosön, men även runt om i Stockholm. Har insett att Lidingö är mitt favoritställe när det kommer till att träna på. Det är så fint. Annars tycker jag även om att springa i Hagaparken, det ger energi att se vatten tycker jag och det är härliga stigar runt om. I övrigt har en del tid spenderats i vårt fantastiska sommarstuga ute i skärgården.

Sommaren har verkligen levererat i juli här hemma! Nu känns det skönt med lite höst nästan och känns helt okej att det är dags för nya saker. Faktiskt är det dags för fösta lägret, Stelvio here i come!! Wieehooo! 🙂