Umeå!

Publicerad:

Fystester är nu klara! Vi hade nya fystester vilket var spännande. Många explosiva och lite kortare och egentligen inte riktigt lika jobbiga tester som tidigare skulle jag nog säga. Det känns som att de kan visa en hel del vilket blir spännande. Något nytt rekord som kom lite oväntat, men jag kände mig inte jättepigg i benen efter intensiva dagar i Saas Fee förra veckan med många åk så en del tester gick inte riktigt som jag hoppats på. Får ta med mig fystesterna och utvärdera träningen som varit och se om det är något som ska ändras på i träningen och vad som inte ska ändras på!

Frida var nöjd! 🙂

Kajsa och Anna likaså! 🙂

Jessica under Kassehoppen. Man ska hoppa på den här boxen så många hopp på varje sida och upp varje gång på boxen emellanåt i 90 sek.

Sen hade vi någon typ av explosiva cykelsprinter. 10 sekunder max på allt emellan lätt till tungt motstånd så snabbt man kunde. Vet fortfarande inga resultat… Jag kände mig inte så vass på just cyklingen.

Lotta var också nöjd.

Vi hade också 500m rodd, ett balanstest, bänkpress, ett sprint test med lite koordination, och ett hopptest med vikt, ett steptest för kondition och handstyrka/koordination i en övning som kallas gripen. Det som jag är mest nöjd med är att jag klarade 75kg i bänk, vilket var  en överraskning. Sist jag körde bänk var för cirka tre veckor sedan så tydligen fungerar det fint att vila sig i form ibland! 🙂

Nu blir det lite lugnare här hemma i Stockholm i några dagar innan det bär av till Saas Fee igen på onsdag, och som jag längtar…vi ska till och med få köra den branta backen, spännande 😉

 

/Sara