Saas Fee läger nr 2

Publicerad:

Nyss hemkommen från ett väldigt härligt läger i Saas Fee, rimmade ihop lite text om lägret 🙂 hihi

Fantastiska förhållanden och ett härligt gäng. Vi hade bra åkning och ett skönt häng. Solen sken från dag ett till åtta, sen tyckte vädret att nu fick det vara någon måtta. Men tur var nog det, för vi vill ju inte bara bli en brunbränd atlet. Att få kämpa i någon dag med mjukt och dimma, kan vara värt varenda timma. Jag har tränat på att vara fram i plösen, för att i skidåkningen se ut som värsta dansösen. Rörlig och och på tå, så att jag kan svänga snabbt runt både röd och blå. Kroppen har vi rikligt fått belasta och maten den har bestått av pasta. Nu är vi starka och redo för nya platser och har tränat på teknik och kan dra nya slutsatser. Europa och Saas Fee är fantastiskt och det gör oss som lag entusiastiskt!  Tråkiga var att Monne(Magdalena Fjällström) gjorde sig illa, till och med utan att trilla. Men hon kommer tillbaka stark som aldrig förut och detta betyder inte att något är för henne slut. Nu ser jag fram emot att nya utmaningar möta, och nya tekniska detaljer nöta.

 


Vi fick träna i branten, sjukt bra träning inför Sölden. Börjar känna mig mer och mer redo.

Uppvärmningsview…


Servicemannen på hugget.

Ylva på besiktningen. På väg in i branten fick man vara på hugget, det var en glaciärsspricka som var bra att ha lite koll på…

Photocred till Emelie Wikström, lagets absolut bästa fotograf! 🙂

Härlig backe och grymt underlag!

Utsikten på fysträningen någon dag. Jag fick köra stavgång då det var så att jag hade lite problem med en sträckning på lägret. Men härliga backar att gå stavgång i! 🙂

 

Sara