Pitztal

Publicerad:

Hej!

Vad tiden går fort när man har roligt. Den här hösten har nog gått fortare än någonsin. Vi har haft så härligt GO i laget och min känsla har varit bra. Skidåkningen har gått bra och jag är sugen på nya utmaningar. Senaste dagarna i Pitztal har varit lite tuffa. Men jag har kämpat på. Ibland kan det vara bra med tuff träning och ibland så är det bara för svårt. Min form har varit lite varierande. Så kan det vara ibland. Jag får ta med mig det positiva nu. Jag tror på varierande träning, men definitivt på hård träning också. Och mycket träning. Jag är nöjd med min försäsong och ska försöka att bara tro på mig nu. Köra mitt allra bästa och se hur långt det räcker.

 

Jag råkade gränsla i GS en dag på träningen också. En ny upplevelse, inte så väldigt bra tajming i den svängen, hehe. Inte det härligaste jag har gjort, men tur att kroppen är på G ändå.

Sölden är på lördag, vilket absolut ska bli spännande. Så nu närmar det sig race med stormsteg. Och stormar gör det på riktigt här just nu också… Det har kommit säkert nästan en meter snö. Jag kan absolut erkänna att jag är dödssugen på att åka upp och köra några åk i puder imorgon. Men vi ska vila oss i form för lördag. Vem vet, men det kanske är smart. Ibland gäller det att vara smart och inte bara göra det man vill antar jag. Elitidrott handlar ju såklart om att prestera och då får man offra saker då och då. Det är uppoffringar som inte är så farliga eftersom jag ändå får göra det jag älskar så jag kan ta att hoppa över en puder dag eller ett träningspass som jag skulle vilja göra. Saker som jag säkert hade hoppat över trots att jag inte höll på med elitidrott. Hmm, annars då. Vi är i Sölden nu. Bor på världens härligaste hotell, Tyrolerhof. Underbart god mat. Fantastiskt fint spa. Annars är det lite presskonferens och pjäxfix som står på schemat idag.

 


Inte så mycket snö… Men som sagt så har det snöat nu, så nu är nog vyn en helt annan…

Några dagar bjöds det på solsken!:) Pitztal kan vara magiskt ibland!
Så nöjd med mina nya HEAD skidor!! 🙂
Ja, då hörs vi sen då!
Ha det så bra!
Sara