Levi

Publicerad:

Jag måste väl starta med,

WIIIEHOO

Då är vi igång i slalom också!! Det känns fantastiskt. Roligt att börja säsongen såhär. Skönt! Jag känner att åkningen fungerar både på träning och tävling. Det finns definitivt mer att utveckla och det är något jag vet och kommer att fortsätta att jobba för. Jag ser definitivt fram emot att få tävla igen. Även om jag ser fram emot att träna också. Det där med att träna är något som jag älskar. Så för er som inte har hängt med så har jag kört säsongens första tävling i slalom nu och det slutade med en 19:e plats. Mitt bästa resultat i världscupssammanhang är 18 i slalom så det var godkänt tycker jag. Jag vet att jag kan ännu bättre och jag ser fram emot att få fler chanser att tävla och då ska jag bara försöka att åka så bra jag bara kan. Det var ett relativt tight race.


Levi är en otroligt fin ort. Alla har samma chans att vinna och det är fantastiskt roligt när förhållandena ser ut så på tävling!! Imponerande! Jag måste ge dem cred för som jag har hört är underlaget alltid rättvist och det är ganska unikt. Båda mina gånger har Levi levererat de bästa underlaget jag någonsin haft på tävling. Tina Maze drog det vassaste strået som kom och överraskade mig. Hon åkte väldigt fint måste jag säga. Så roligt att se att Frida är på pallen igen!!! 😀 Maria gjorde också en väldigt stark insats med en fin fjärde plats. Så det är skönt att se att de är snabba och jag gläds verkligen med dem. Nina Löseth från Norge som har tränat en del med oss blev 5:a vilket också var jätteroligt!!

Nu så laddar jag med några dagar hemma i Stockholm innan det bär av mot USA. Det blir roligt! Förutom skidåkning så står shopping också på schemat där.. 😉
Hejdå!
Sara