USA

Publicerad:

Hej!

USA har behandlat mig bra. Som tack har jag stĂ€rkt deras ekonomi med att shoppa upp halva Silverthorns outlet. 😉 Inte riktigt kanske, men det har absolut blivit en hel del nya inköp. Förutom shopping har jag Ă€gnat mig Ă„t 
 skidĂ„kning överraskande nog:) Det har gĂ„tt bĂ„de bra och mindre bra. Inte riktigt min bĂ€sta resa kan jag Ă€rligt sĂ€ga, men trots det finns det definitivt mycket positivt att ta med mig och det ska jag försöka att göra. Jag kan lĂ€ra mig att bo pĂ„ 2500m höjd faktiskt kan kĂ€nnas av i kropp och knopp lite mer Ă€n vad man tror och att ibland fĂ„r man kanske vila lite mer Ă€n vad man vill. Jag kan ocksĂ„ ta med mig att torr USA snö behöver behandlas med kĂ€nsla och att det gĂ€ller att göra Ă€nnu mer tekniskt rĂ€tt och med lite mer feeling Ă€n kraft för att riktigt lyckas. Eller sĂ„ kan man vĂ€lja att trixa lite med instĂ€llningar pĂ„ skidor osv. för att rĂ€tta till sina egna problem, lite genvĂ€gar kanske. Nu har jag inte jag trixat den hĂ€r gĂ„ngen. Jag tycker att det mesta har kĂ€nts bra sĂ„ inte riktigt kĂ€nt behovet av det, vilket man kanske kan ifrĂ„gasĂ€tta. Men Ă„ker man bra Ă„ker man bra pĂ„ det mesta och flesta underlag sĂ„ jag lade fokus pĂ„ det istĂ€llet.

 

Aspen Àr alltid fint stÀlle att komma till. Vail ocksÄ. En lite lyxig detalj Àr att de har vÀrme i trottoarerna/gatorna (okej, ska inte överdriva och sÀga att det Àr alla, men en del) sÄ att det aldrig blir snö och heller aldrig is. Vi har Àtit vÀldigt god mat ocksÄ. Den hÀr touren Àr Ärets lyxtour med kock, vilket har varit heeeeelt fantastiskt. Enormt god mat varje dag. Enormt goda efterrÀtter varje dag ocksÄ. Enormt bra helt enkelt.

 

TĂ€vlat har jag gjort ocksĂ„. Har en kvar imorgon, vilket ska bli spĂ€nnande. BĂ€st hittills Ă€r storslalomen i WC:n med en 16:e plats. En del missar pĂ„ vĂ€gen ner och inte riktigt sĂ„ bra Ă„kning som jag kĂ€nner att jag kan, sĂ„ det tar jag med mig och ser fram emot att fĂ„ revansch i Åre eller Courchevel. FĂ„r se vart snön tar vĂ€gen!!
Nu ska jag sova. Klockan Àr 2030 men jag tÀnker att det Àr bra att jag somnar tidigt nu. Ska upp rÀtt sÄ tidigt och jetlaggen behöver inte bli allt för stor ÀndÄ.

 

Man kan se racehanget i Aspen.

Anna lycklig pÄ trÀningen.

Jag och Ems pÄ flyget!

 

FOTO: Nisse Schmidt

Utsikten frÄn start.

 

Nu Àr det sovdags.

 

//S