God jul!

Publicerad:

God jul allihopa!!

Mormo

 

Jag har haft en härlig jul. Mycket kärlek och mysiga stunder med massa mysiga släktingar och familj, ännu mer mat tror jag… Men det är väl så jul ska vara. Lugn och ro och lite härliga stunder. Lite träning också. Inte så mycket mer. Nu är jag redo för nya utmaningar och ser fram emot nya tävlingar. Idag börjar en lång tour, får se vad den har att bjuda på.

Min blogg var lite ur funktion en liten stund på grund utav något problem med spam. Jag tror att jag fortfarande har lite problem med det, så har lite svårt att se kommentarer. Men jag skriver på ändå, det gör inte så mycket tänker jag.

 

Först var jag och tränade uppe i Åre. Det var mysigt. Jag satte bana, fixade med skidorna själv och åkte mycket skidor. Mysiga dagar, men också ganska intensiva.

Sara