I´m back!

Publicerad:

Hej!!

Jag vet att bloggen har varit nere ett tag, men nystart nu. Utan kommentarer. Förhoppningsvis också utan krångel. Jag har haft något problem med spam. Tack Anders Tufvesson för hjälpen med det, jag själv är inte direkt super teknik-kunnig.

 

Just nu sitter jag i restaurangen på vårt hotell i Zinal och tittar lite längtande ut genom fönstret. Solen skiner och jag sitter inne. Det är som lite självplågeri. Idag är det en fin dag. Men jag är lite smått seg idag efter en 10h lång bilresa igår och tävling innan det. Tävlingen var rolig!! Åhh, jag har haft roligt på tävlingar på senaste tiden. Känns som att jag har hittat mer och mer rätt. Nytt PB i slalom och det är väldigt efterlängtat. Så skönt att visa för mig själv att jag kan åka bra slalom när det går bra. Bitvis är jag nöjd med åkningen. Bitvis finns det en hel del att träna på. Men det ser jag fram emot att få lära mig. Känner ju att jag är hästlängder efter en enormt imponerande Shiffrin igår. Det är magiskt vad enkelt och aggressivt hon åker. Rena skär och ett riktigt bra driv.

 

Först är det annat på schemat innan det är dags att lära sig massa nytt. Jag får lära mig genom att titta också. Men först är det lite tävlingar, Europa Cup. Jag tycker om Zinal. Imorgon blir en lite utmanande dag för mig. Det är Europa Cup, storslalom och tydligen är underlaget väldigt mjukt. Det är bra träning för mig att köra på mjukt underlag, men ingen favorit. Jag ska bara åka ut och försöka åka så snabbt jag kan. Röra på mig, vara fram och aktiv och det blir bra träning tror jag. Jag ska testa lite nya skidor också, en annan modell som ska gå lite bättre på aggressivt underlag. Det blir också lite spännande.

 

Just idag tvättar jag lite också. Ibland är det skönt att få en vilodag mitt emellan allt. Jag ska försöka att komma kapp med livet på de ställen där jag behöver komma ikapp. Har en del saker som har legat och släpat nu, har haft annat att fokusera på. Det är så roligt att jag har hittat lite flow i skidåkningen just nu!!! Nu måste jag maila lite. Lägger ut lite filmer tänker jag, om internet skulle vilja tillåta det… Det är nog lite på gränsen.

 

Hejdå.