Pre-camp

Publicerad:

Hej!

Nu har jag hunnit med att vara hemma i Stockholm och Sandviken ett litet tag. Det var väldigt mysigt. Jag hann med att träna lite hemma i Kungsberget med pappa, vilket var väldigt mysigt. Hann med att träffa Sebbe (Falk) lite och försöka få lite mer ordning på mina axlar. Jag har också varit i Stockholm. Hann med en sväng till Bosön för 200m intervaller vilket var roligt och tränat lite med min PT, Hans Hellberg.

Efter att jag var hemma och tränade och träffade lite vänner och hade det lugnt och härligt så bar det alltså av mot USA och mot VM!! Yeey, vad spännande va?!?

Vi har det väldigt roligt här i USA. Bra stämning och rolig skidåkning. Träningen har gått helt okej. I Steamboat så hann vi inte med så mycket annat än skidåkning och fysträning. En dag åkte vi på utflykt till Strawberry park, tror att det hette så. I alla fall heta källor att bada i. Det var magiskt och en av de bästa upplevelserna jag har varit med om. Helt underbar känsla att bada utomhus i varma stora naturliga källor. Bästa spaet jag någonsin har varit på! 😀

 

Nu har vi haft några vilodagar i Denver. I Denver har vi ägnat oss åt att shoppa. Jag och Anna sprang runt på rean och fyndade lite allt möjligt. Frida hittade nog ändå mest, men kanske hängde nog också lite mindre på “clearance” än vad jag och Anna gjorde. Trots det blev det nog mest fynd som inte var på rean, men vi alla är väldigt nöjda med våra köp så det känns ju bra. Många skratt i provrummen senare och på slutet lite mindre glada och mer trötta miner så blev det middag på Chili´s efter vår långa shoppingdag. Igår var vi på en utflykt till Boulder. Det var en spännande dag. Började med att vi tog en taxi på Uber. Då kan man ju få vem som helst som kör. Mannen som körde oss var väääldigt chill, berättade stolt om sin medicinska tillåtelse för marijuana förbrukning och vi hade livliga diskussioner om vad som var okej och inte. Efter det blev det en liten hike till ett berg. Vi körde en “amerikansk” hike. Dvs. körde upp hela vägen till toppen och gick bara sista lilla biten. Var mysigt och lugnt och skönt. När vi väl kom upp och skulle se utsikten så var det ganska så dimmigt, minst sagt så det blev inte så mycket utsikt… Vi gick ner igen. Skaffade oss lite collage-experience med gigantisk matsal, gym och träffade lite människor. Efter det lagade vi mat hos Annas vän Emil som vi var och hälsade på. En längdåkare. Det var en trevlig dag. Idag är det verkligen vila vila som står på schemat för mig och imorgon blir det äntligen lite skidåkning igen. Jag längtar!! Det börjar närma sig nu.

 

Hejdå!

 

Sara

 

Internet levererar inte just nu. Uppdaterar med fler bilder så snart jag är på ett bättre ställe.