Vail

Publicerad:

Hejsan!

Jag har haft en väldigt härlig period här.

 

Helt fantastiska dagar i Vail! Skulle blogga innan tävlingen, men det blev aldrig så.

Ja, vad har hänt då. VM har varit. Det gick inte helt som jag skulle ha önskat. Jag får ta med mig nya erfarenheter från det. En del roligare än andra. Tiden i USA har i alla fall varit helt fantastisk, mest tack vare det helt fantastiska väder som det har bjudits på. Nästan sommarvärme på eftermiddagarna och en del tid ute i solen vid poolen. Mycket skönt och avkopplande. Jag har hunnit med att åka lite fritt på baksidan av Vail så nu kan jag faktiskt säga att jag har åkt skidor i Vail på riktigt. Det räknas nästan inte riktigt om man bara åker i racebacken…

 

En 10:e plats är fortfarande ett väldigt bra resultat ändå, även om jag verkligen hade hoppats på mer. I alla fall eftersom jag kände att jag verkligen inte åkte så bra som jag faktiskt kan göra, men jag får träna vidare och försöka lära mig och göra mer rätt nästa gång så kanske jag når lite längre. Det dröjer ju inte länge förrän det är dags för race igen. Redan nu till helgen kör jag i Maribor. Det ska bli väldigt roligt. Jag ska bara försöka att åka så bra skidor jag kan och njuta av att få tävla. Det är ju snart slut för den här säsongen. Och herregud vad fort tiden går. Det är faktiskt helt sjukt.

Slalomen var inte min bästa dag. Första åket försökte jag verkligen att ge järnet i och åka så bra jag kunde. Tycker ändå att jag gjorde det okej. I andra åket så var huvudet inte riktigt på plats och det blev inte riktigt någon bra åkning någonstans. Nya tag och så kommer det nya chanser framöver. Jag får träna lite mer så kan det bli bättre.

 

Jag kämpade i alla fall…

 

 

Foto: Daniel Stiller / BILDBYRŅN