Lugna puckar.

Publicerad:

 

Jag har verkligen haft en lugn helg. Jag har varit med min mamma och pappa ute i skärgården på vårt landställe. Ett av mina absoluta favoritställen i världen. Jag älskar att vara där. Det är ett sådant ställe där jag verkligen bara är. Inte några krav, eller jo i och för sig har min mamma en massa åsikter om både det ena och det andra, men annars så väldigt lite krav. Jag cyklade och tittade ut över skärgården, mysigt.  Sprang en runda också. Åt väldigt god mat. Fixade i trädgården, bastade, gjorde planer för framtiden vart jag skulle vilja bygga hus osv. Jag och min mamma är väldigt lika. Vi tycker om att göra samma saker och har ungefär lika långt tålamod med saker och ting. Det märktes när vi höll på i trädgården. Vi fick tråkigt exakt samtidigt. Vi tyckte lika mycket om att gå runt och fundera på vart det skulle kunna stå ett hus och hur vi skulle kunna göra. Det där med förväntan, det är en härlig känsla. Så jag och mamma drömde lite hur vi skulle kunna bygga. Det där med idéer är inte vår svagaste sida. Men att få dem i verket går inte alltid lika bra.

Så jag har en lugn period i livet just nu. Det börjar bli tråkigt. Det är verkligen första gången jag har tråkigt på evigheter. Jag har verkligen inte haft tid att ha tråkigt. Jag har bara hittat på saker, roliga saker hela tiden. Men ibland kan det nästan vara skönt att inte ha så mycket roligt att göra. I tanken i alla fall, men inte i praktiken. Efter två dagar utav tråkigt liv inser jag att det inte alls är så. Men då sätter jag mig i alla fall och bloggar. Det kan ju vara bra. Bara det att jag inte alls har något roligt att skriva om.

Idag har jag tränat ben med en god vän till mig. Hon har åkt skidor förut i Gävle Alpina och det är så roligt att träna med Linnea. Vi pushar varandra och jag tycker verkligen om att få dela energi med henne. Det gick bra på träningen också. Sedan har jag tränat med Hans på SATS Stureplan. Vi körde lite bål och balans på alla möjliga olika vis. Mycket enbensövningar. En del på boll. Lite i kabelmaskin. Lite med TRX som redskap och lite med bara kroppen. Jag ska ta och göra ett träningspass i veckan på bloggen nu i sommar så att ni får hänga med på vad jag gör. Sen har jag också gått på yoga. Det är bra. Jag tränar på min ujjayi andning. Sen hade jag tänkt att göra alla möjliga saker, men träningen tog typ 5h idag. Sen har jag handlat också och resten utav dagen bara sprang iväg och det har verkligen inte blivit något vettigt gjort. Utan bara massa onödiga saker. En dålig dag. Det är som att min superenergi som jag brukar ha verkar ha gått och gömt sig. Så att jag har blivit lat. Det måste jag verkligen ta och ändra på. Imorgon ska jag vara på G igen. Willpower är större än vad bodypower är. Min bodypower är inte är dålig just nu. För det gick bra på träningen, alltså är min willpower inte där den borde vara. Alltså måste jag bara ladda på den med lite energi så är jag back in business snart.

 

Vi hörs,

Sara