Bränd…

Publicerad:

 

Äntligen verkar sommaren ha kommit till Stockholm. Inte för att det går med någon super fart direkt. Men så härligt det var i helgen med sol. Jag tycker verkligen att sol gör livet lättare. Jag var så glad att jag bara hade haft sol i ett år och talade nog lite för gott om vädergudarna eller något för den senaste månaden har dom inte riktigt fortsatt på samma fina sätt. Men det gör kanske inte så mycket. Det har varit helt okej ändå tycker jag. Ibland är det skönt att det inte är superfint också. Det kan vara lättare att få saker gjorda då. Nu i helgen har jag verkligen bara tagit det väldigt lugnt, i solen. Med fantastiska vänner på besök. I solen ja, som om jag aldrig har sett den och inte har en aning vad det är, så betedde jag mig typ i lördags och lyckades minst sagt bränna mig. Seriöst nästan brännskador. Värre än någonsin. Dum och naviv eller bara optimist, jag vet inte riktigt så la jag mig i solen och tänkte att, ja jag har ju varit ute så mycket, med tanke på vår resa till Playitas med SOK för typ 1 månad sedan, inte kommer jag att bränna mig. Väldigt dåligt med solkräm…. Sedan var vi ute hela dagen och badade osv. och när jag är ute och springer känner jag hur benen bara fullkomligt börjar tokbrinna.. Det gjorde så ont. Hemskt. Men jag kunde inte direkt gömma mig och vänta på att solen skulle gå i moln, så det var ju bara att springa hem. Klockan var då typ 18.00, så det var sent men det bara brände. Usch.

 

Jag har trots brännskadorna…  haft bra härliga dagar senaste tiden!!! 😀 Två av mina kära vänner från skidgymnasiet har varit och hälsat på! Det var så länge sedan vi sågs ordentligt och det var så himla mysigt. Det kan verkligen vara så att man kan längta tillbaka till den tiden då massor utav vänner bodde inom typ 500m och bara massa härligt häng. Nu är det lite mer komplicerat än så att umgås. Men trots det lika roligt och mycket skratt!

 

Här kommer lite bilder från mitt pass i torsdags. Det var ett explosivt benpass. Jag började med frivändningar. Fokus på att vara stabil, stark och snabb. En del tyngre lyft som hämtades i botten (Kanske på omkring 90%av max), och en del lite snabbare. Efter det så körde jag lite benböj. Inte på så väldigt tunga vikter, men trots det definitivt motstånd. Kanske omkring 80% av max. Jag håller mig till ganska så få repitioner på de här passen. Omkring 1-6 reps beroende på övning. När det är frivändning som aktiverar nästan hela kroppen så blir det färre, fler när det kommer till benböj som inte riktigt är lika komplex. Efter det körde jag en del hopp. För omväxlingens skull med viktväst. Det kan vara roligt att ha lite extra tyngd ibland. I torsdags körde jag över några små häckar. Det var roligt och sätter lite större krav på tajming. Både på ett och två ben. Det är bra att träna stabiliteten i knäna så tycker jag. Det krävs verkligen att man kopplar på alla strukturer. Körde även lite utfallshopp med viktväst och lite varianter på hopp. Lite skridskohopp, både dynamiska och med balans. Sedan sprang jag också med ett gummiband typ, lite explosiv träning. Ett roligt pass helt enkelt!

 

IMG_0016 IMG_0018 IMG_0012 IMG_0023

 

En solbild också. Jag och kameran är inte alltid bästa vänner. Jag ska träna på det där… I lördags var vi på Kungsholmen och solade och badade. Det spelades någon kubansk musik, (nej jag är verkligen inte så bra på musik så att jag vet vad som är kubanskt men jag kan flaggor lite bättre… eller åtminstone kan google det:)) Det kändes verkligen som att vara utomlands och jag och Stina släppte loss och skakade järnet.. haha. Vi picknickade och lagade god mat.

 

Nu ska jag snart ut på en cykeltur på Lidingö. Hejdå!

//S