Midsommar

Publicerad:

Att fira midsommar för mig är verkligen något som ligger varmt om hjärtat. Varje år i hela mitt liv har tillbringats ute i Stockholms skärgård traditionsenligt dansandes runt en stång, med sång och massor utav jordgubbar, färskpotatis, släkt, lekar och för att inte tala om alla tårtor som står till förfogande. Mycket farligt med tårtbuffé, men så gott.  IMG_0044

Mormor är ungefär den sötaste människa jag känner.

I år öste regnet ner, absolut sämsta vädret på så länge jag kan minnas. Det kanske är lite fair. Senaste året har jag bara haft sol, sol och sol. Och jag var och är så lycklig över det!! Jag tänkte att nu har jag verkligen flow. Men vad tror du händer nu sen jag har gått och varit så stolt över att jag och solen har värsta bästa relationen.. Inte fortsätter solen att hänga med mig inte… Nu har det varit:  Moln, moln och regn. Nu kanske det i och för sig faktiskt har varit dåligt väder i hela Sverige ett tag, så det kanske har varit svårt att ha sol, men det var ju trist att solen gav upp. Men juli får vädret chans att göra revansch. Och det skulle ju inte sitta fel. En favorit i repris från förra sommaren!

 

Idag är jag lite trött. Igår kväll kom wada (world anti doping agency) och knackade på dörren helt utanför min “timeslot” då jag måste vara där jag har rapporterat. Det är så här att om man har hamnat på en viss ranking, jag vet inte exakt vad, så måste man berätta vart man är 1h om dagen och den timmen måste man helt enkelt vara där och då kan testare komma och testa. Men igår kväll hade de bara tur att jag kommer hem när jag gjorde. Tydligen hade de försökt att ringa någon gång, men mitt batteri i telefonen var dött så de hade bara stått och väntat vid dörren en ganska bra stund. I vilket fall, jag tror att dom kanske åker runt till några idrottare i Sverige och testar oss samtidigt. Det vore i alla fall smart. Hur som helst så kom dom till mig och gjorde först blodprov, första gången faktiskt. Det gick smidigt och kvinnan som gjorde det var väldigt duktig. Sedan kommer vi till urinprovet. Tror ni inte att jag är jättekissnödig, allt går superbra och jag kör på med allt. Skönt och smidigt och ganska så snabbt. Sedan så visar det sig såklart att muggen är lite trasig så att det är en liten, liten bit plast som har åkt av och hamnat i muggen så att vi måste börja om allt!! Och då har jag just verkligen tömt allt. Så då är det bara att vänta på att bli kissnödig igen, och om man bara dricker vatten så hjälper inte alls det. För då blir det bara utspätt. Så segt, så jag fick sällskap ett antal timmar igår kväll. Hela min planering blev alldeles sne och sängdags blir inte förrän lite försent. Fördelen var att jag inte hade någon stress att gå upp idag, jag behövde först vara på Bosön vid 9 tiden. Dessutom har jag bil just nu, magiskt skönt även om det faktiskt är bökigt att ha det i stan. Men just nu har jag typ världens roligaste bil, okej det var kanske lite överdrivet, men för att vara en vanlig bil så är den helt fantastisk, en A3 med massor utav gas. Tillbaka till min historia. Kommer sent i säng och trött så vaknar jag alldeles för tidigt. Halv 7 knackas det på dörren igen. Då kommer RF och gör en dopingkontroll… I alla fall inte någon trasig mugg idag, så det gick lite smidigare.

IMG_0048

 

Skärgården utanför oss! 🙂

IMG_0052

 

 

 

 

Jag tog med min mormor på en promenad och coachade mormor med någon övning!IMG_0032Lite frivändningar på Bosön idag. Jag körde också lite Bromsman. Det är verkligen en bra sak att träna på. Då lägger man på massor utav kilon och sen gäller det bara att bromsa så mycket det bara går. Jättebra träning. Nu ska jag strax gå och träna lite bål och balans! 🙂