Stelvio

Publicerad:

Ciao!

Just nu sitter jag i Italien i ett ganska så sunkigt hotell med massor utav mat  (god mat ändå- det kan man vara garanterad i Italien) med kanske världens vackraste utsikt. Väldigt typsikt Italien. Det är ofta det är ganska så gamla ofräscha hotell här, men ofta mysigt ändå. Det här har i alla fall ett spa. Att besöka spaet är lite utav min paradgren på touren. Jag älskar verkligen att njuta av antingen ångbastu eller jacuzzi. Här har dom både och! 😀 Och ett litet gym. Inte illa. Jag skulle i och för sig hellre ha ett lite större gym kanske, men det får duga. För det har inte blivit så väldigt mycket träning där direkt. Vi bor just nu på 3000m höjd. Vilket kanske känns lite, men det har faktiskt inte märkts på min morgonpuls, vilket jag tycker var lite förvånande. I alla fall så ska jag åka sju dagar på raken vilket är ganska länge, så jag håller nere lite på fysträningen så att jag ska få ut så mycket jag bara kan i backen. Än så länge har jag befunnit mig i detta härliga land i en vecka lite drygt. Vi är på ett ställe som heter Stelvio. De första dagarna tillbringades nere i byn på eftermiddagen och i backarna på morgonen. Sommar och solkänslor. Nu står klockan på 0415 istället, mer vinter och annan typ av träning. Både och har en härlig charm! Klockan står i och för sig också på 1430. Jag ska inte ljuga. Det blir som en liten mininatt på eftermiddagen här, så två dagar varje dag.

 


IMG_0228

Tidiga morgnar….IMG_0226Internet går just nu i slowmotion så det blir inte några fler bilder. Jag försöker snart igen..

 

Sara