Härliga dagar

Publicerad:

Nu är jag nyligen hemkommen från Saas Fee.

Ibland undrar jag om gudarna Allein-berget som vi tränar på älskar vårt lag eller något. Nej, men ärligt så är det bara helt sjukt vilken tur vi har haft. Solen sken. Varje dag. Förutom på vår vilodag, då var det regn och inställt. Stenhårt i backen i princip varje dag och perfekta förhållanden för att träna på. Det har varit grymt bra drag i laget. Det har varit väldigt roligt. Vi blir som en familj på touren. Nu har vi bott i en ganska så trång lägenhet också. Det slutar med att en duschar, samtidigt som någon är på toa, en annan sminkar sig, en tredje borstar tänder på samma toalett. Det är dock tur att det är så. Annars skulle vi få gå upp mitt i natten när det är bråttom till backen tidigt på morgonen! Roliga dagar och mycket kreativitet i alla fall. Det är lite nya tränare i laget och det känns som att tränarna har hittat rätt och trivs bra ihop. Jag har också fått en ny serviceman. Jag har bytt ut min gamla Mucha mot en Michi. Så så väldigt stor skillnad borde det ju inte vara… Han heter egentligen Michael Gmeiner och är kanske motsatsen till min gamla. Det kommer att bli grymt bra tror jag, även om det såklart tar lite tid att ställa om sig från ett fungerande samarbete. Michi är i alla fall en perfektionist ut i fingerspetserna. Så nu gäller det att aldrig råka stoppa staven på skidorna, välta skidorna eller något annat klantigt för då vet man inte vad som väntar…

 

IMG_0309

Ovan molnen! 😀
IMG_0366

En annan dag som bara bjöd på solsken.IMG_0388

 

Jag vill creda Hestras nya handskar. Dom är GRYMT BRA och jag vet att dom kommer att rädda många händer. Min tumme mår bättre än den förtjänar kan jag berätta 😀

 

Ett grymt bra läger! Det får en femma utav fem möjliga 😉skrmavbild-2011-03-09-kl-03-53-49_136631203_157163485

1 Stjärna för underlag

1 Stjärna för väder

1 Stjärna för laget och tränarna

1 Stjärna för skidor

1 Sjärna för bra träning

IMG_0393

Vacker vy från planet påväg hem.

IMG_0427

Mysiga dagar i Stockholms skärgård med familjen. Tack så mycket världens bästa föräldrar för att ni är så underbara mot mig och mina syskon. Så mysigt att vara hela familjen <3 IMG_0413 IMG_0421

 

Varmaste vattnet för i år. Bättre sent än aldrig i alla fall!