En slalomfilm…

Publicerad:

Nu är jag hemkommen från Saas Fee och ännu ett läger. Det var lite oflyt med väder de senaste dagarna, så vi valde att åka hem lite tidigare. Jag kommer att åka ner lite tidigare till nästa läger så att jag får träning ändå, förhoppningsvis i lite bättre förhållanden än vad det är just nu. Inställt på ett hotellrum är alltid väldigt tråkigt…

 

Då får man alltid försöka att roa sig med något som kan ge energi istället, vilket inte alltid är lätt. Det blir oftast annan träning, men samtidigt så vill man inte spilla energi på fel saker när man är på läger, så det gäller att inte köra allt för mycket så att man orkar koncentrera sig och pusha när man väl får komma ut i backen sen.

 

Här är en film från sista dagen SL i Saas Fee. Inte dagens bästa åk, men om ni vill får ni titta! 🙂

Det här var första dagen i brant terräng och slalom och det finns verkligen en hel del att jobba på. Det blev lite spår att förhålla sig till också, men som ni ser om ni tittar på videon så hamnar jag lite otajmat och långt ifrån käpparna. Det är en sak som jag ska försöka träna på. Position och kontakt med ytterskidan är andra saker.

 

 

Idag har varit en fixardag. Ibland är det så skönt att bara fixa med små och lite större saker som man aldrig annars tar tag i. Det var bra. Det är positiva saker med att få lite mer tid än vad som var planerat. Det finns ju alltid något positivt med saker som händer. Jag ser verkligen fram emot nästa läger, men först ser jag fram emot att få köra hårt på fysträningen här hemma. Det kanske kommer någon video, vi får se!

 

/Sara