Fotodagar

Publicerad:

Hej!

Min resa ner mot första tävlingen har börjat…. och det började minst sagt sådär. I söndags, lite sent ute kanske (det är ju så tråkigt att tvätta.) började jag fixa med tvätten från förra lägret. När jag går upp till tvättmaskinen för att fixa lite så ser jag att den står helt stilla och är oroväckande tyst… Hmm, konstigt tänkte jag. Så jag gick fram för att titta vad som hände. Öppnar maskinen som tur i oturen i alla fall gick att öppna. Det var något fel på vattentrycket och det började nästan droppa lite vatten ut ur maskinen. Rött vatten. Inte så lovande.Känner lite på tvätten som fortfarande är helt dygnsur och blir alldeles röd om handen. Ojoj, men som tur var så var det en svart tvätt. Under de här minuterna så lyckas telefonen ramla ner på golvet och gå helt sönder. Efter mycket krångel lyckas jag i alla fall hitta den som är ansvarig få låna en ny tvättstuga och börja om. När jag äntligen blir klar med allt så är klockan ganska så mycket så tvätten måste hängas i min lägenhet. Natten spenderades mestadels vaken för att jag var väldigt rädd att jag inte skulle vakna utav alarmet. Vilket jag heller inte gjorde, för min dator som jag hade ställt det på dog, men jag vaknade ändå vid 6 utav mig själv i stressen att försova mig. Så då åkte jag till flygplatsen i lite hets och lite sen med kläder fortfarande hängandes i heeeela lägenheten i ett ända kaos. Jag hann i alla fall i tid utan problem. Därefter så väntade en försening som hela tiden sköts upp med typ 5-10-15 minuter i taget. Vi fick gå in i planet efter 1h av väntan utanför i alla fall. Väl där fick vi vänta i nästan 3h kanske innan vi kunde lyfta mot Östersund. Dimproblem. Efter denna mindre bra början har det i alla fall börjat gå bättre och tur är det.

Just nu reser jag mot Österrike i en bil. Det går stabilt trots att dimman just nu verkar ha förföljt oss och att regnet fullkomligt öser ner just nu. Det är säkert mjukt, vitt och mysigt uppe i backen då i alla fall då… Mindre bra träning kanske, men man får tager vad man haver. Hoppas på skidåkning i alla fall. För nu har jag vilat mig i form i tre dagar, eller rest mig i form i tre dagar beroende på hur man ser på saken..

IMG_0697
IMG_0703

IMG_0712

IMG_0711

 

IMG_0713

 


IMG_0714Tack till Jesper Engdal för fina foton också!:)
IMG_0710

Jag, tillsammans med Frida, var med på en fotografering med Seger för deras katalog hösten 2016. Det var roligt.

IMG_0728
IMG_0717

IMG_0735

Här är ett resultat utav fotograferingen.

 

IMG_0734Flygresan ner gick smidigt och nu hoppas vi på bra dagar här i Schweiz.
/Sara