Kåbban

Publicerad:

Är i Kåbdalis nu. Det har visat sig från en helt magisk sida. Så otroligt mysigt höstväder. Tidigare har det alltid varit vinter här vilket absolut är mysigt på sitt vis, men i år har vi fått uppleva höst. Det innebär, ingen snö- inga vita dagar-ingen glögg och julmusik. Vi brukar tjuvstarta med det i november då det brukar vara med vinterkänsla här än i nästan hela Sverige kring jul och dessutom så är det vanligtvis inte så många dagar hemma i december…

Men riktigt bra underlag och grym träning i stort. Här kommer lite bilder från ett vackert Norrland! 🙂


IMG_0914

Först mysiga dagar hemma innan jag for upp till norr! 🙂

IMG_0926Stockholm visade sig från en mysig sida och jag hann med allt möjligt!
IMG_0945

En hel del träning! 🙂 Det gick bra och känns som att formen är stigande!

IMG_0955

IMG_0976 IMG_0973 IMG_0982 IMG_0988 IMG_0989

 

 

 

 

 

 

 

Ser ni vad fint vi har det här??? Ååå så mysigt! Massa härliga dagar, bra mat, grym träning vilket absolut är det viktigaste och härligt häng. IMG_1021

Tränarna gjorde ett riktigt bra jobb med balkning, så nu har vi haft isiga och fina träningsförhållanden. Eller det blev en väldigt greppig balk, men det är bra att träna på. IMG_1014 IMG_1009 IMG_1006

Fin solnedgång också! Sker vid ca 14.30 dock…

Idag har vi spelat hockey. Eller vi och vi. Det var inte någon som hängde på i mitt lag förutom min serviceman av massa olika anledningar, så det fick bli med massa norskar. Roligt var det i alla fall! 😀

a

Här är en bild som Leif Kristian Haugen har tagit.

https://instagram.com/p/9031-gIsqL/?taken-by=leifhaugen

 

 

 

Här får ni ta del utav lite träning.

Sara