Hemma

Publicerad:

Hej!

Just nu är jag hemma i Stockholm. Idag har jag haft en mycket tråkig dag, men det var antagligen bra för mig. Jag behövde verkligen vila upp mig så att jag kommer i form. 🙂 

Det finns i och för sig väldigt mycket nyheter att få ta del utav just nu. Vår värld kan vara så otroligt brutal ibland. Det är fruktansvärt hemskt att få ta del utav det. Usch, det gör att jag får ont i magen. Det är också hemskt att bara se på när andra människor lider. För att kunna göra något måste ögonen vara öppna för att ta in också. Det är smärtsamt. Samtidigt som jag verkligen tror att det är otroligt viktigt att få perspektiv på livet. Ja, nu ska jag inte vara så djup just här kanske.

Träningen i Kåbdalis var riktigt bra och jag hade många bra träningsdagar. Känns som att formen är påväg. Så det är spännande. Här hemma har det varit fullt upp med träning, yoga och vänner de andra dagarna 🙂 Jag är verkligen inte en yogi, men jag tycker ändå att det är bra för både kropp och själ och om jag ska göra det ensam tröttnar jag efter 5min så det är bra att få ha sällskap.

Idag har jag tittat lite på video och analyserat vad som ska göras ännu bättre nästa gång det är dags för skidåkning. Jag längtar redan, fast det bara har gått tre dagar.

Kommer två filmer från förra året här: 

Och min vinst…