#2 Vägen tillbaka

Publicerad:

Jag är inte jätteskadad längre, bara skadad. Snart så kommer jag att kunna börja cykla lite på benet, vilket känns underbart. Häromdagen friskförklarade jag nästan mig själv. Tyckte att jag inte hade ont, kände mig helt normal och nästan dags för skidåkning.. Inte riktigt kanske, men det kändes bra!:) Dagen efter hade känslan gått över och jag insåg att det finns kanske en gräns för hur mycket rehab knät orkar med och att jag var lite väl optimistisk… Eftersom det där med tålamod inte är min sak ser jag till att ha många delmål nu. Då behöver jag inte känna att jag väntar på något som ska hända om en lång stund. Varje dag är viktigt och att se till att jag har något roligt, viktigt och utvecklande att göra. Dagarna flyter verkligen på med en oerhörd fart.

Många besök hos sjukgymnaster och mycket vanlig träning är det som händer mestadels just nu. Min överkropp är död och behöver få någon dag vila nu tror jag. Igår var jag på ett spinningpass med höger ben, jag tror att kreativitet och envishet är två väldigt viktiga nycklar i min fight just nu.