Nu ni 😀

Publicerad:

WOW, JAAAA, ÅÅÅÅÅ, glädjetårar, kärlek som har varit saknad och JABBADABBADOO-YES, Jag är back on track. Jag är på skidor. KAN ni förstå?? På skidor och leker igen. Så sjukt roligt. Det har gått så bra, jag hade fått höra av läkarna att jag kunde förvänta mig att det skulle göra lite ont så jag var jättenervös vad jag skulle få. Jag fick – inte smärta- utan istället massor utav glädje. Såå fantastiskt roligt och nu vill jag bara åka varje sekund av varje dag. Det går ju inte såklart. Utan nu är det bara att börja sakta- försiktigt- tålmodigt- moget- och tråkigt. Men det gör jag gärna. För allt jag gör är roligt och varje åk är bonus och jag är såå glad att vara tillbaka. Det känns också som att åkningen går bra. Jag är i Norge nu och livet är som en drömsemester. Sol, morgondopp, och skidåkning! Kan inte vara bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *