Skola – check!

Publicerad:

Nu har jag gjort första teminens sista tenta. Så skönt och det känns så roligt att ha pluggat igen. Jag tycker verkligen att det är roligt att lära mig nya saker. Jag har alltså läst företagsekonomi i år och nu har jag ett mål i framtiden som jag jobbar mot.. 🙂 Först ska jag bara lära mig massa saker under min resa så att jag kan göra det grymt bra! Jag vet, det är lite kryptiskt, men just nu vill jag inte berätta mer. Jag längtar så ofantligt mycket efter att få åka skidor…. Jag vet att det är juni och att jag borde vara glad att solen skiner och att det är sommar och steka, men efter 6 månader utan skidor så är abstinensen gigantisk. Det är så tråkigt att vara skadad. Verkligen fruktansvärt tråkigt. Jag kan i och för sig inte göra något åt det som har hänt, så nu är det bara att leva här i nuet. Njuta av sommaren, för jag älskar ju trots allt sol ändå, och ta dag för dag och alltid göra mitt allra bästa.

Hejdå!

S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *