In my own words

4:a parallellslalomen i Lech

I kväll tog Sara en superfin 4:e plats i parallellslalomen i Österrikiska Lech. I semifinalen mot Petra Vlhova vann Sara det första heatet med 0,11 sekunder med tyvärr i det andra åket som [...]

OS- reflektioner..

Hej Bloggi, Idag är det den 16e Februari, flygplanet brummar högljutt och huvudet bultar. Tårarna hade nyligen stillat sig, men nu rinner de frenetiskt ner för mina kinder igen. Den här gången är [...]

Pastillfabriken

I have some great news that I have been looking forward to telling you about for a long time. Now this ”something” is finally done. I have a new sponsor and I would reckon you to put this name on [...]

NZ and Aus

Hi Bloggi! So now I´ve been back on skies for a while. This year we went to New Zealand and Australia. It´s the first time ever not only staying in Europe. The purpose with this camp was to get [...]

What you do in the dark

The last couple of weeks have been hard for me… I was back skiing again, super happy and very grateful! ????❤️???? The knee felt kind of awesome for being this kind of knee and life was [...]

Nu ni 😀

WOW, JAAAA, ÅÅÅÅÅ, glädjetårar, kärlek som har varit saknad och JABBADABBADOO-YES, Jag är back on track. Jag är på skidor. KAN ni förstå?? På skidor och leker igen. Så sjukt roligt. Det har gått [...]

Framsteg

Träningen går bra! Det känns som att jag blir starkare varje dag, som att knät mår bättre och bättre och som att jag kommer i mer och mer form.. Snart, snart är det nog dags. OMG, vad jag [...]

Skola – check!

Nu har jag gjort första teminens sista tenta. Så skönt och det känns så roligt att ha pluggat igen. Jag tycker verkligen att det är roligt att lära mig nya saker. Jag har alltså läst [...]

Tävlingsdags…

Herregud. Ibland kan man undra vad jag tänker. Jag har alltså tävlat i SM i simning. Okej, inte riktig SM, men för SM för gamla avdankade elitsimmare. Jag som inte ens kunde simma fritt för några [...]

Zinzino
Head
Kungsberget
Goldlife
0