Tour igen!

Publicerad:

Hej!

Nu är det dags att åka på tour igen! Weeeho! Jag ser verkligen fram emot det! Jättemycket. Jag har lite nya idéer nu och ska bara försöka åka så bra jag kan så får det räcka så långt som det gör. Jag ska vara borta i typ 4o dagar:) så det blir roligt! Till Ryssland också, men så råkade jag glömma passet… Inte så bra. Alls. Jag kom på det i morse när jag var i Östersund. Tur att vi flyger till Tyskland. Emma och Otto är mina räddare, så det kommer att lösa sig.

Jag har haft två väldigt härliga träningsveckor i Åre, men det har varit väldigt mjukt. Jag firade nyår i Åre och nästan hela min familj var där så det var väldigt mysigt. Sen har vi haft läger också, det var grymt. Nu går mitt plan snart. Jag sitter på loungen, jag har fått guldkort nu! 🙂

God fortsättning!

Hejdå! Skriver mer när jag har tid.