Sommar!

Publicerad:

Hej!

Det har verkligen hunnit bli lite sommar i Sverige nu och jag har ju sommarlov så det är ju skönt! Sommarlov fast ändå inte, beroende på hur man ser det! Tiden bara rullar fram just nu. Efter testerna i Umeå så har jag varit i Stockholm en hel del. Självklart är det mycket fysträning, det är roligt att få komma igång med det bättre efter en intensiv vinter. Jag tycker att Stockholm är en väldigt fin stad. Absolut många människor med högt tempo, vilket jag också tycker om. Kan inte hjälpa mig själv att börja tävla i gångtempo lite smått när jag går på gatorna ibland, haha tävlingsmänniskan som jag är. Jag älskar allt vatten och staden är självklart väldigt fin. Många vackra byggnader och fin arkitektur. Jag kommer snart att vara Stockholmsbo så det kommer att bli spännande. Får se hur jag kommer att trivas, men jag hoppas verkligen bra. Jag försöker att starta lite spännande projekt i livet just nu och det är väldigt mycket bättre passande att göra det i Stockholm. Sen är det väldigt roligt att det finns så mycket att göra! Så det händer saker i mitt liv just nu som är väldigt spännande. Det är roligt. Mer av det kommer ni att märka i framtiden, det lovar jag.

 

Jag har även passat på att vara hemma och vara ledare för klubben. De var väldigt duktiga och kämpade på bra. Det var inspirerande att få se deras glädje i träningen. Sandviken visade sig från en fin sida med bra väder! 🙂


 

Jag det bra!:) Det är roligt!

//Sara