Glad midsommar!

Publicerad:

Hoppas att ni alla har haft en lika härlig midsommar som jag har haft! Det var kallt väder, men fina vänner förgyllde dagarna och lekarna, maten och känslan av att sommaren snart kommer är fantastisk!

Förutom midsommar har jag jobbat lite med ett projekt jag försöker starta, en app! Väldigt spännande. Annars så har det bara varit träning, vilket är super roligt och så klart tar mycket tid! 🙂 Det känns bra än så länge!

 

Jag varit ute och cyklat landsvägscykel för i princip första gången i livet. Mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Det ska det bli fler gånger!:) Lite intervaller en gång, 5km:s och ett långpass på 8-9mil. Det var så kallt att jag förfrös tårna i princip… Usch, nu är det dags för sommaren att komma tillbaka annars är det nästan så man måste åka utomlands igen…

Regn, regn och återigen regn…. 🙂 Men jag har det bra ändå!