Sverige

Publicerad:

Hemma i Stockholm igen.

Dagarna bara flyger förbi nu. Jag kan inte sova. Vet inte om jag har hamnat kasst i någon jetlag eller om det är för att jag helt enkelt är stressad av någon anledning eller vad det nu skulle kunna vara för anledning. Jag sover i alla fall inte bra. Blir bara tröttare och tröttare. Fast faktiskt har jag fått massor utav energi att komma hem till Stockholm. Nu skiner solen också, vilket är härligt. Kroppsligt så är jag pigg i alla fall, vilket är skönt. Det har gått bra att träna. Igår var jag ute på en liten cykeltur ute på Lidingö. Det var väldigt roligt. Det här med att cykla landsvägscykel är faktiskt mycket roligare än vad man kan tro. Jag tror att det beror på att det går ganska fort så att man får lite fartkänsla. Det är lite befrielse i det hela också. Jag har tvättat 1 ton tvätt också. Min syster hade sparat sedan i julas och jag har inte varit så mycket bättre så det tog sådan tid att jag omedvetet råkade skrida över min tid. Som tur var var min granne bara glad av att få träffa mig.

 

Idag har jag varit och tränat. Formen kändes bra på benböjen, kände mig starkare än på länge. Det ger lite självförtroende tycker jag.

 

 

Hann med att laga köttbullar. Mysigt och efterlängtat! 😀


Något annat som jag hann med var att gå på Yoga på Atmajyoti på min gata på Sigtunagatan. Helt underbart och riktigt bra träning för både kropp och själ. Jag tycker verkligen om yoga.

En del av min tvätt…. tog absolut hela dagen.

 

 

Sen har jag åkt upp till ÅRE nu för en vecka sedan. Blogg-inlägget fick dröja lite bara.

Vi har inte haft så tur med väder och vind. Inte en enda dag i tävlingsbacken. Den verkar vara i ungefär samma form som mig just nu. Har potential, men inte riktigt just nu i super form kan man säga. Men det kan vända snabbare än man anar ibland.

Sedan har vi varit med Audi och sladdat på isen. Sjukt bra träning och vi fick grym coaching utav Fredrik Åhlin, Sveriges kanske absolut bästa rallyförare. Det var väldigt roligt.

 

Nu ser jag fram emot att få träna mer. Det har varit roligt att få känna att det går åt rätt håll och det känns äntligen som att slalomen kommer någon vart, vilket verkligen har varit underbart!