VILA

Publicerad:

Nu börjar mitt liv bli som vanligt lite mer. Fast ändå verkligen inte. Jag måste vila. VILA är det tråkigaste jag vet! Jag gillar att aktivera mig och göra saker, vila är tråkigt! Trist, segt.

Nu har jag vilat klart huvudet. Nu kan jag vara på datorn lite och läsa. Det är bra! Så nu kan det hända lite mer.

Nu ska jag vila knät. Och ansiktet. Ansiktet mår inte så bra av mycket blod, när jag exempelvis böjer ner huvudet. Det är inget fan av det minsta lilla blodökning, så stå på händer är inget alternativ ett tag framöver… Knät då. Det ska jag vila helt i en vecka, tråkigt men det klarar jag! Inga problem, sen hoppas jag verkligen att det har blivit bättre. Jag kan börja träna annat nu, bål och lite ök. Jag har funderat på konditionstränigen. Simning tänkte jag var en bra idé, tills det att jag kom på att det kanske inte ansiktet skulle gilla direkt, det vore inte så mysigt med en ner varad bassäng!

I övrigt är jag vid gott mod, det hade kunnat vara sämre. Jag är sugen att komma tillbaka. Nu ska jag VILA och ÄTA!

HEJ!

One response to “VILA”

  1. Men shiit vilken vurpa. Iof tur i oturen det kunde ju gått mkt värre men ändå yaaaiks! Såg bilden i Arbetarbladet. Hoppas du är på benen uppe i backen snart igen iaf. Hinner man tänka något överhuvudtaget i sjävla fallet förutom H**VETEEE i den farten? En riktig cyberkryapådigkraam till dig iaf. Vem vet man kanske springer i hop med dig irl nere på Valboköpis eller IKEA någongång. :-)) Ha en bra helg (så gott det går) 🙂