Åre

Publicerad:

Nu har jag varit i Åre och tränat och tävlat en liten stund. Det är alltid härligt att vara i Åre. Definitivt ett utav mina favoritställen i världen. När det är så bra som det kan vara!! Nu har träningen gått helt okej. Men jag tror att säsongen börjar ta ut sin rätt, för jag har inte känt mig så speciellt överdrivet pigg tyvärr. Det går upp och ner med det där och jag känner att dagens vilodag är välbehövlig. Fart SM slutade med en 4,5 plats för mig. Åkningen fungerade inte riktigt som jag hoppats på och jag känner att motivationen var inte riktigt på topp. Men med nya tag nu och ny energi så ser jag fram emot nya utmaningar! SM i Tärnaby väntar nu till helgen.

I övrigt har jag haft det väldigt fint i Åre. Jag har bott riktigt bra. Åre Ski Lodge. Det ligger perfekt. Gångavstånd överallt. Precis bredvid VM6:an och bergbanan. 1min från torget. 5min från ICA, som mest. Det är riktigt bra. Det är mysigt också, bastu och ett fint kök. Rummen är nyrenoverade också, så det har varit riktigt härligt måste jag säga. En länk här så att ni hittar dit om ni har vägarna förbi Åre och vill ha ett bra boende till ett bra pris dessutom. http://areskilodge.se/


Har ätit våfflor, åkt längd och nu dags för lite seriösa saker…

Härligt!! Ha det bra!!
/Sara

One response to “Åre”

  1. Sara Hector? NIe gehört, bis heute. Ich habe Sie im Kühtai siegen sehen und im Interview mit dem deutschen Fernsehen Ihre Fassungslosigkeit, Ihre Freude, Ihr Lachen. Sie haben einen neuen Fan 🙂
    Alles Gute für Ihre Zukunft!
    2015 wir Ihr Jahr!